Kontakt

North Macedonia

24/7

Këngëtarja e njohur shqiptare Xhesika Ndoj e cila krahas muzikës tashmë i është futur dhe biznesit i cili po i shkon shumë mbarë, nuk ndalon dot së realizuari edhe foto të reja ndërkohë që tash vjen me një fotosesion shumë të shkëlqyer duke nxjerë në pah format fizike para një fotografi Menelaos Shtembari, 15 vjeçarë nga Elbasani i cili është super i talentuar.

Share: