Kontakt

North Macedonia

24/7

Vitamin Music Record Label).Një shtëpi muzikore që filloj të hedhe themelet në vitin 2018.Nga dy persona me origjina te ndryshme,njeri nga Casablanca,Morocco dhe tjetri shqiptar nga Vlora, ne vendin fqinj Athens Greece.

‌Vitamin Music filloi aktivitetin me nje artist grek Argyris Kontolaimos ‘ me emrin artistik RG i cili sapo lancoj edhe albumin e tij me titullin (deka)..10 nga Vitamin Music ne te gjitha platformat , gjithashtu ka ber bashkpunim me kengtarin e njohur Amerikan “DENACE”(STAN EMINEM 2 ).Gjithashtu edhe me “Phyrosun” “Gbani” edhe “Christine Bageri” e shume artiste te tjere. Projekti i dyte u lancua ne daten 3 korik drejt Shqiperise Kosoves,Maqedonis gjithashtu ane e mbane Diaspores,me artistin e ri Armando xhemali me emrin artistik Albawizzy qe ka marre ne krahet e veta Vitamin Music Label ….SIngle i pare qe doli ne tregun muzikor shqiptar nga “Albawizzy”me titullin “MILLION”.

MILLION”.ALBAWIZZY pasi kishte bere disa projekte me koleget nga grupi “Te Tanet”.ALBA pas 5 vitesh lidhi kontraten e tij me Vitamin Music Record Label ku ka nisur profesionalisht punen e tij dhe karieren me kengen “MILLION.

Share: