Kontakt

North Macedonia

24/7

Legjenda e boksit, Mike Tyson, ka dëshmuar edhe një herë se, pavarësisht moshës, ai nuk i ka humbur aftësitë dhe instinktet, ndërkohë që po përgatitet t’iu rikthyer boksit të peshave të rënda.

53-vjeçari ka deklaruar se do të rikthehet në ring pas 15 vjetësh, për të marrë pjesë në një ndeshje miqësore me qëllim bamirësie.

ër të dëshmuar se akoma e ka boksin në vetvete, shikoni videon e shpërndarë në Youtube, ku bien në sy karakteristikat e tij, fuqia dhe shpejtësia.

Tyson ka zhvilluar në karrierën e tij 58 ndeshje, nga të cilat ka fituar 50.

Share: