Kontakt

North Macedonia

24/7

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma të reja muzikore kjo industi po sundon Europen. Një artist që premton shumë në industrinë e muzikës internacionale është Skizz. Skizz sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “Boomshakalaka ” . Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe artisti ne fjal e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shumë e suksesëshme duke pasur parasyshë që është bashkpunim me një artist internacional nga Amerika Latine si El Di3go. Kënga – Boomshakalaka menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota pozitive.

Share: