Kontakt

North Macedonia

24/7

Mediat e opozitës raportuan një bisedë të përgjuar këtë pasdite në të cilën u dëgjua zëri i liderit të LSDM-së, Zoran Zaev.

Biseda e shkurtër nën emrin “Zaev merr një raket prej 6 milion eurosh!” nga rruga, është jo e plotë, duket se është mjeti “i vërtetë” kundër Zaevit, por nëse dëgjoni me vëmendje audio-in e publikuar nga strukturat e opozitës, mund ta dëgjoni Zaevin në gjashtë milion euro, ai tërhiqet me fjalën “Mërsh”.

Sipas fjalisë digjitale në Maqedoni, fjala Mërsh është “Urdhër i ashpër për t’u larguar dikush”

Me këtë, strukturat e opozitës publikuan një regjistrim audio i cili në fakt tregon vetëm se Zoran Zaev, jo vetëm që nuk ka të bëjë me reketin, por di edhe si të merret me njerëz të tillë.

Ndëgjoni të gjithë audio këtu, dhe elementi kryesor që prodhuesit e opozitës harruan të shkurtojnë është në 9 sekondën.

Kjo vazhdon serinë e bisedave të përgjuara të cilat nuk janë më as fishekzjarre.

Share: